VIL·LA ROMANA DEL PONT DEL TREBALL DIGNE

Lloc:


Data d'inici:
Estat:

Les obres relacionades amb la Línia d’Alta Velocitat han permès localitzar la ja coneguda vil·la romana del Pont del Treball Digne, ubicada concretament en els terrenys on es construeix l’estructura de la futura estació de la Sagrera i els seus accessos.

A partir del mes de juny de 2012 els treballs d’excavació arqueològica, dirigits per Daniel Alcubierre i Jordi Ardiaca de l’empresa CODEX, Arqueologia i Patrimoni SCCL, s’han centrat en la part meridional i occidental del jaciment on s’han descobert els àmbits que correspondrien a la pars rústica i la pars privada, respectivament.

El nostre treball s’està centrat en el desenvolupament de tasques de suport a l’equip d’arqueologia, extraccions i embalatges específics per a cada tipus de material exhumat, i processos de conservació i restauració en el conjunt de revestiments murals, mosaic i elements arquitectònics.

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>